utorok 28. júla 2015

Dobrá kvalita za ešte lepšiu cenu

Dnes vám predstavím značku, ktorá sa zameriava prevažne na vlasovú starostlivosť, avšak v jej ponuke nájdete aj iné kozmetické výrobky. 

 Masky na vlasy som do istého času vôbec nepoužívala avšak túžba vyskúšať niečo nové vyhrala a ja som začínala s maskami z drogérie alebo s tými katalógovými.
Neskôr som však natrafila na eshop kallos.sk a široký výber produktov nebola jediná vec, ktorá ma zaujala. Tou ďalšou boli ceny, ktoré sú proste skvelé. V  mojej prvej objednávke boli masky SILK a KERATIN  a bola som veľmi zvedavá na účinok. Práve tu však vôbec neplatí "čím vyššia cena, tým vyššia kvalita". Poďme si však priblížiť masku, ktorú používam momentálne.




Je ňou práve banánová maska s multivitamínovým komplexom, ktorá by mala okamžite hydratovať a oživiť vlasy. Prvý ma však dostal pomer cena:objem, za 1000 ml masky zaplatíte do 3,30 eur a to už za skúšku stojí. 


Zloženie masky

Na čo som sa však veľmi tešila, bola práve banánová vôňa. Tá veru nesklamala a hneď po otvorení vás ovalí výrazná ale nie rušivá  vôňa banánov. Mňam! Ak teda patríte k fanúšikom tejto vône, určite nebudete sklamané. Konzistencia masky je ako redší puding, ale nie je ani príliš riedka ani hustá.(Treba byť však aj tak opatrný pri nanášaní). Má bielu farbu.


Ja masku používam raz týždenne a to tak, že na umyté, vlhké vlasy nanesiem dostatočné množstvo (Nanášam od polovice dĺžky vlasov dole) a nechávam pôsobiť okolo 10 minút. Potom len masku poriadne vymyjem z vlasov.
Masku pri schnutí vo vlasoch cítiť a jemne voňajú aj po uschnutí. Vôňa sa však pôsobením tepla obnoví a je výraznejšia, ak si napríklad po použití žehlím vlasy. K účinkom môžem povedať, že mne spraví rovnakú službu ako masky z drogérie, ktoré majú menšie množstvo a zaplatíte za ne viac. Môže sa rovnať aj drahším značkám! Vlasy sú hydratované (avšak zacelené konce nečakajte), prevoňané a myslím že aj lesklejšie. :) V ponuke nájdete aj iné vône a každá je určená na niečo iné.:) Napríklad čerešňu, čučoriedku, čokoládu alebo morské riasy. Výber je naozaj široký a je len na vás ktorú masku si vyberiete. Ja si brúsim zuby na morské riasy a masku s mliečnymi proteínmi (MILK)
 :)V ponuke sú aj šampóny, doplnková starostlivosť o vlasy alebo dekoratívna kozmetika.
Niektorých by možno odradila až podozrivo nízka cena, no práve preto to za skúšku stojí a zlú skúsenosť s výrobkami zatiaľ nemám. Veľké balenie sa naozaj oplatí, no nájdete aj 250 ml balenie, ktoré však "novinkové" masky nemajú. 
Masku kúpite na eshope alebo niektoré výrobky aj v drogériách ako je Teta alebo menej známe drogérie. 


10 komentárov:

  1. Kallos masky jsou super, já jsem měla tu borůvkovou :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/kosmeticke-peklo-nebe-po-druhe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mala som od nich Latte masku a bola super, a vôňa sa v kúpelke držala ešte ďalší deň :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kallos používa nehorázne množstvo chemikálií, takže by som určite nepoužívala dlhodobo. No mám aj ja (s keratínom) a použávam ho na zábaly raz mesašne. :) Pri takomto nie častom používaní je Kallos naozaj perfektný :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tyjo, já o nich upřímně ještě ani neslyšela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no, značku znám, ale nepoužívám, mám raději Weledu nebo Payot. :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já si jako masku na vlasy dávám kokosový olej a jsem opravdu spokojená :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od tejto značky som mala masku Latte. Vôňa bola božská a účinok ešte lepší.
    Pozývam ťa na Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. značku poznám, ale produkty som ešte neskúšala... :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť