piatok 3. júla 2015

Moja stálica v odličovaní od Yves Rocher

Je viacero značiek, ktoré som najskôr prehliadala a obchádzala ich bez povšimnutia, no neskôr som zistila, že mi majú čo ponúknuť:) Jednou z nich je aj značka francúzskej kozmetiky, ktorá vznikla v samom srdci Bretónska v meste La Gacilly, kde sa zrodila myšlienka vytvorenia kozmetiky z prírodných zložiek. Zrodila sa v hlave pána s menom Yves Rocher, ako je pomenovaná aj samotná značka.



Ako vám už názov príspevku napovedá, dnešný článok bude o jednom produkte, ktorý som si od značky obľúbila trochu viac ako tie ostatné. Reč je o Expresnom odličovači s nevädzou na oči.


Neviem, či sa dá vlastne hovoriť o stálici, keďže zatiaľ mám "len" druhé balenie. Nestáva sa však často, že by som si  nejaký produkt kupovala opakovane. Je ich len pár, a preto si myslím, že tieto produkty si zaslúžia, aby som sa s vami podelila o moje skúsenosti s nimi. Tak si poďme ten "expresák" predstaviť. :)
Ako prvá vám do očí udrie výrazná modrá farba odličovača, preto ho na poličke neprehliadnete. Balenie má objem 125 ml a dávkovanie je celkom praktické, no aj pri ňom sa vám môže stať nejaká nehoda.:)
Odličovač nemá žiadnu vôňu, aspoň ja teda nič necítim. Myslím, že vzhľadom na to, že je produkt určený na oči, ktoré sú citlivá časť tváre, je to celkom výhoda.
Všimnite si, že produkt sa skladá z dvoch zložiek, a preto je potrebné fľaštičkou pred použitím potrepať. Jedna zo zložiek je olejová, a tak nehrozí, že by vaše očné okolie bolo vysušené. Odporúčam však nanášať na odličovací tampón menej odličovača, pretože odličuje skvele aj v malom množstve a ďalšia vec je, že mastný zákal na oku nikoho nepoteší a citlivé oči by mohli byť aj podráždené.



Čo je však najdôležitejšie, sú jeho účinky. Práve tie ma dostali. Ja na oči používam len obyčajnú čiernu ceruzku a špirálu. Odličovač si s nimi poradí jedna radosť. Nepotrebujete žiadne namáhavé drhnutie ani nič podobné a stačí veľmi malé množstvo a oči sú dokonale odlíčené. Myslím si, že určite si poradí aj s tieňmi na oči a dovolím si tvrdiť, že ani vodeodolná špirála mu nemôže robiť problém, čo sa píše aj na stránke. Toto som však neskúšala.
Expresný odličovač vám bude slúžiť veľmi dlho, to však aj závisí od množstva líčidiel, ktoré na oči používate.
Niekomu by mohlo vadiť mierne mastné očné okolie po použití, no mne to nevadí, aj keď som majteľkou zmiešanej až mastnej pleti, pretože ho používam večer.
Produkt zoženiete v predajniach Yves Rocher a cena sa pohybuje okolo 5-6 eur, no dajú sa naň využiť aj zľavy ak ste registrovaní. 

15 komentárov:

  1. Mne viac vyhovujú mlieka na odlicovanie ale celkom ma láka skúsiť nejaký dvojfazovy odlicovac :) možno balea skúsim na začiatok :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve s mliekom nemám žiadnu skúsenosť ,ale určite raz príde aj na ne:D Skús:)

      Odstrániť
  2. Ja som skúšala podobný od Loreal, len škoda, že to bolo malé a drahé balenie, nejak 50 ml, na tento sa určite pozriem :) od tejto značky mám odskúšané iba pomadky a sprcháče.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pomády a sprcháče milujem aj ja :) Určite vyskúšaj:)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Píše sa to aj v článku,cena sa pohybuje okolo 4-6 eur no ak si registrovaná,daju sa využiť zlavy:)

      Odstrániť
  4. práve som si tento odličovač kúpila, tak som naň riadne zvedavá :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já jsem od nich měla jeden odličovač a byla jsem s ním moc spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dvojfazovy mam od nivei ale už mo mam dlho čo vyplyva že ho moc nepouživam ibana vodeodolnu riasenku ked som mala, ale radsej poživam mlieka na odličovanie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám s odličovači docela problém. Sedne mi jen nějaký. Mám strašně citlivé oči a jakmile mi v něm něco nesedne, otečou mi. Yves Rocher jsem taky přecházela, ale jestli je opravdu převážně z přírodních složek, možné by to byl po dlouhé době odličovač, co by mi opravdu sedl. Děkuji za doporučení. :)

    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne to nieje čista priroda,obsahuje 2 parabény...Avšak počula som vela chvály aj na hydrofilné odličovacie oleje od Saloos:)

      Odstrániť
  8. Ahoj, Yves Rocher mám veľmi rada a už dlhšiu dobu pokukujem po tomto odličovači. Asi si ho teda aj ja poriadim.Páči sa mi vzhľad tvojho blogu. :)
    Budem veľmi rada ak sa zapojíš ku mne do mojej GA, pretože..(viac v článku) :)
    http://sueladyblog.blogspot.sk/2015/07/giveaway-pre-300-odoberatelov.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já teď používám odličovák od Ryoru, ale tenhle nevypadá špatně, asi se po něm mrknu :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/kosmeticke-peklo-nebe-po-druhe.html

    OdpovedaťOdstrániť