štvrtok 23. júla 2015

Osvieženie pleti so Soaphoriou


To, že slovenská značka prírodnej kozmetiky Soaphoria je proti testovaniu na zvieratách, je dúfam každému dávno jasné. Dokonalými prírodnými vôňami produktov by však nepotešili len tie zvieracie ňufáčiky, ale aj tie naše. :) Dnešná recenzia bude o produkte, ktorý je svojou vôňou a účinkami ako stvorený (nielen) na leto.
Reč je o Organickej kvetovej vode vo verzii Medovka :) ..Ja som sa k tejto krásavici dostala vďaka stránke biokrasa.sk a súťaži o túto kvetovú vodu pre jej blížiaci sa dátum expirácie. Práve preto aspoň nemusím mať výčitky svedomia keď ňou pri používaní vôbec nešetrím (Mám na to pádne dôvody! :D). Poďme si ju však priblížiť.


Po týchto kvetových vodách od Soaphorie som pokukovala už dlhšie a tak mi výborne padlo nejakú vyskúšať. Medovka je práve jedna z tých, ktoré by som si asi pri nákupe zvolila, práve preto, že je vhodná pre mastnejšiu pleť, ktorej pomáha obnoviť rovnováhu.
Na obale sa ďalej píše, že vzbudzuje dobrú náladu, osviežuje myslenie a dezinfikuje pokožku, ktorú by voda mala aj osviežiť a rozjasniť :) Ďalej je vraj vhodná aj na hojenie oparov (čo som našťastie testovať nemusela,klop klop).


Ako je už pri Soaphorii zvykom, obal je sklená fľaštička previazaná slovenskou trikolorou, čo je krásny detail :)
Fľaša namá žiaden dávkovač, preto treba byť pri dávkovaní opatrný.
Po otvorení vás očarí výrazná, ale svieža vôňa medovky a ak patríte k fanúšikom tejto vône, určite vás poteší:)Ak by niekto náhodou vôňu medovky nepoznal,je to sladká citrusová vôňa:)
Ja túto kvetinovú vodu používam 2 krát denne a kvoli dátumu spotreby ňou nešetrím, preto rýchlo ubúda. Ráno ju používam po očistení tváre čistiacim gélom. Voda tvár upokojí, ztonizuje, osvieži a zároveň pekne zhydratuje bez lepkavého pocitu. Večer ju používam po odlíčení. Jednoducho ju nanesiem na odličovací tampón a čistím pleť ako pri odličovaní.Môžete je pridať aj do maskyz ílu, o ktorej som už písala. :)

Zadná strana a informácie o velkosti, účinkoch a zložení:)


Túto vodu zoženiete buď v predajniach Soaphorie alebo na ich eshope Soaphoria.sk . Objem je 50  ml a cena je 4,90 eur.

4 komentáre:

  1. ich produkty vyzerajú úplne bombovo, tak dúfam že sa dokopem niekedy k objednávke :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tomu říkám lákadlo :-) Já bych vykoupila asi celý eshop.. :D :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/kosmeticke-peklo-nebe-po-druhe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je pecka, pro me je to neznama znacka, ale vcera mi dosly dva produkty, olej a sufle, chci to dat mamce k narozkam:) Diky za dalsi tip

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Soaphoria má nádherné obaly. Bohužel to samé se nedá říci o složení některých jejich výrobků. Na tuhle vodu jsi mě, ale nalákala :)

    OdpovedaťOdstrániť